Ziaja maslina micelarni rastvor

January 24, 2017



 Svakodnevno skidanje šminke je vrlo naporno, neki proizvodi nam pomažu u tome a neki baš i ne. Postoje razne micelarne vode, i sama sam probala dovoljno. Danas vam pišem nešto više o ovom Ziaja maslina micelarnom rastvoru.

Maslina micelarni rastvor nežno skida sminku i čisti kožu lica. Efikasno sprečava dehidrataciju. Vraća mekoću koži i tonira epiderm.  Ublažava iritaciju. 

Ova micelarna voda dolazi u zelenoj providnoj bočici od 200ml. Na njoj takođe ima i slika masline.

Sastav:  Aqua (Water), Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, PEG-8, Propylene Glycol, Panthenol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated, Castor Oil, DMDM Hydantion, Citric Acid.

Kada sam videla da je maslina u ovom sastavu tj. ulje, pomislila sam da je ovo dvofazni odstranjivač. Međutim to nije tako, ovo je homogena smeša (ujedinjena) jer nema izdvajanja između ulja i vode. 
Sam miris ove micelarne je veoma blag. Nežna je i ne iritira kožu, čak mi nije iritirala ni kožu oko očiju. Posle nje lice ostaje glatko i meko.
Šminku skida odlično, skine mi i najotporniji puder, alajner i maskaru. Ne skine sve odmah ali uz malo strpljenja se sve skida. Maskaru i alajner malo natopim tuferom i onda je skidanje jednostavnije. Prilikom skidanja nema zatezanja lica i masnih tragova.
Nisam imala neželjene reakcije, da smanjuje upalne procese bas i nisam primetila, blago smanjuje crvenilo ali ništa preterano. 
Micelarna voda je potpuno prirodna bez parabena i parafina, kao i svi Ziaja proizvodi.

Cena ove micelarne vode je 400 dinara (3,5€), može da se nađe u Lillyu i DMu. 

Cena i kvalitet su opravdani i definitivno imate moju preporuku. Ima bolje dejstvo kada se skida šminka, za razliku od nekih običnih koje sam probala. Namenjena je za sve tipove kože, ja je posebno preporučujem onima sa osetljivom kožom.



Da li ste probali ovu Ziaja micelarnu vodu? 

Hvala što me pratite... 💋

You Might Also Like

2 comments

  1. Odlican post, sazet i precizan. <3 Volim Ziaja proizvode i definitivno cu je probati. :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Nikolina, drago mi je sto ti se svidela recenzija ❤️💋

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews